Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: vinco@goodsoundproof.com
Τηλέφωνο: +86-13798390364

Συρόμενα πτυσσόμενα χωρίσματα

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd είναι μια από τις καλύτερες συρόμενες πτυσσόμενα διαμερίσματα κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, καλώς ήλθατε στο χονδρικό μας προσαρμοσμένες συρόμενες πτυσσόμενα χωρίσματα γίνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, και επίσης ευπρόσδεκτοι να ελέγξει την τιμή μαζί μας. πτυσσόμενο τύπου διαμέρισμα γραφείου Προϊόν ...

Αποστολή ερώτησής

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd είναι μια από τις καλύτερες συρόμενες πτυσσόμενα διαμερίσματα κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα, καλώς ήλθατε στο χονδρικό μας προσαρμοσμένες συρόμενες πτυσσόμενα χωρίσματα γίνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, και επίσης ευπρόσδεκτοι να ελέγξει την τιμή μαζί μας.

πτυσσόμενο διαμέρισμα γραφείου τύπου

Επισκόπηση προϊόντος:

Τα χωρίσματα γραφείων τύπου πτυσσόμενου τύπου ονομάζονται επίσης τοίχωμα διαίρεσης δραστηριότητας, χωρίσματα, πίνακες δραστηριοτήτων, οθόνες δραστηριότητας, κινητή οθόνη και κινητό τοίχο μόνωσης. Μπορεί να είναι βιομηχανική παραγωγή, εύκολη στην εγκατάσταση και επαναχρησιμοποιήσιμη, με ηχομόνωση, προστασία και άλλα χαρακτηριστικά.

Λεπτομερής πληροφορία:

Ονομα

Λειτουργικό διαμέρισμα γραφείου τύπου


Βασικό υλικό

MDF, αλουμίνιο, ακουστικό υλικό

Φινίρισμα

Ύφασμα (μπορεί να γίνει ως ζήτηση σας))

Πάχος

80mm

Συντελεστής

46db

Πλάτος

800-1200 χιλιοστά (μπορεί να προσαρμοστεί εντός των περιορισμένων)

Υψος

2000-4500mm (μπορεί να προσαρμοστεί)

Αφλεκτος

Κατηγορία Α

Περιβάλλον

Ε1

Συσκευασία

Χρησιμοποιήστε το χαρτοκιβώτιο ή την ξύλινη παλέτα

Το υψηλό και το πάχος, το πλάτος, καθώς και το φινίρισμα μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τη ζήτησή σας εντός των περιορισμένων

Το προϊόν Ταξινόμηση:

Πτυσσόμενος Συγκεντρωμένος τύπος:

Η δραστηριότητα μπορεί να εγκατασταθεί και να συσκευαστεί ανάλογα με τη χρήση σας. συναρμολογείται από ελαφρύ διαχωριστικό πίνακα το οποίο είναι το ίδιο με το ανώτατο όριο του δωματίου ή μόνο το μέρος του χώρου ψηλά. το πάχος είναι 6 έως 12 cm και το πλάτος είναι 60 έως 120 cm, το πλαίσιο από ξύλο ή λεπτό τοίχωμα μεταλλικά προφίλ, διπλής όψης αυτοκόλλητα είναι κόντρα πλακέ, ινοσανίδες ή γυψοσανίδα.

Τύπος τύπου:

Αυτός ο τύπος διαμερίσματος μπορεί να ωθηθεί κατά μήκος της διαδρομής. Αποτελείται από τις διάφορες ολισθαίνουσες διαχωριστικές σανίδες, των οποίων το πλάτος είναι γενικά 60 έως 120 cm. Ύψος μπορεί να γίνει όπως απαιτείται.

Τύπος πτυσσόμενου:

Αυτός ο διαχωριστικός τύπος διαμερίσματος δραστηριότητας που αποτελείται από το partition board.there είναι ευρείς και στενοί τύποι. Ο πίνακας του ευρέως τύπου είναι ο ίδιος με τον πίνακα τύπου push, όπως στον άνω πίνακα χρησιμοποιώντας μια καθορισμένη τροχαλία κατεύθυνσης αλλαγής που είναι τοποθετημένη σε μια ράγα με μια άρθρωση συνδέοντας το φύλλο, μπορεί να αναδιπλωθεί και να ωθηθεί στο χώρο αποθήκευσης όταν δεν το χρειάζεστε.

Τύπος κρέμονται:

Κρεμάστε Η διαχωριστική πλακέτα στον επάνω χώρο του δωματίου, μπορεί να ανυψωθεί και να πέσει προσαρμόσει τον κινητήρα και μπορεί να κινηθεί γύρω. Ο χώρος μπορεί να είναι πλήρως κλειστός, επίσης να είναι μερικώς χωρισμένος. Αυτό το διαμέρισμα χρησιμοποιήθηκε για τη συγκαλυμμένη αίθουσα εκθέσεων, το αίθριο και την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και άλλα κτίρια, επίσης για την καταγραφή του Γραφείου για την προσαρμογή της έντασης, και για το θεατρικό proscenium ως πυρκαγιά.

Hot Tags: συρόμενα πτυσσόμενα χωρίσματα Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, προσαρμοσμένη, καλύτερη, τιμή, Ηνωμένο Βασίλειο, πτυσσόμενα χωρίσματα γραφείων
Συναφή προϊόντα
Αφήστε μήνυμα
Απορρήτου σας είναι σημαντική για μας - εμείς ποτέ δεν πουλάει ή να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας.