Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: vinco@goodsoundproof.com
Τηλέφωνο: +86-13798390364

Άκαμπτα ακουστικά πάνελ

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd είναι μία από τις καλύτερες άκαμπτες κατασκευαστές ακουστικών πάνελ και προμηθευτές στην Κίνα, καλώς ήρθατε στο χονδρεμπόριο μας προσαρμοσμένες άκαμπτη ακουστικά πάνελ που κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, και επίσης καλωσορίζουμε να ελέγξει την τιμή μαζί μας. Εισαγωγή προϊόντων Είναι ένα είδος ακουστικών υλικών ...

Αποστολή ερώτησής

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd είναι μία από τις καλύτερες άκαμπτες κατασκευαστές ακουστικών πάνελ και προμηθευτές στην Κίνα, καλώς ήρθατε στο χονδρεμπόριο μας προσαρμοσμένες άκαμπτη ακουστικά πάνελ που κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, και επίσης καλωσορίζουμε να ελέγξει την τιμή μαζί μας.

Εισαγωγή προϊόντων

Είναι ένα είδος ακουστικών υλικών που μπορούν να απορροφήσουν τον ήχο, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα στο εσωτερικό, μπορεί επίσης να είναι ένα είδος διακόσμησης.

όνομα:

ηχομονωτικό πάνελ

Υλικό:

ακουστικό ιστό ινών υάλου

Μέγεθος:

600x1200mm * 50 ή μπορεί να προσαρμοστεί

Σχήμα:

Σεντόνι

Αφλεκτος:

Β1

χρώμα

Κίτρινο ή μπορεί να προσαρμοστεί

πακέτο

Κουτιά

Περιβάλλον

Βαθμού Ε1

πυκνότητα

96kg / m3 ή μπορεί να προσαρμοστεί

Συντελεστής απορρόφησης ήχου

0,9

Λειτουργία

1 Διακόσμηση:

Χρησιμοποιείται ευρέως στο ξενοδοχείο, στο σπίτι, στο μπαρ, στην αίθουσα συνεδρίων, ή σε άλλα μέρη με μοχλό.

2 Ηχομόνωση:

Μπορεί να απορροφήσει τον ήχο, να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα, ιδιαίτερα θορυβώδες περιβάλλον.

Θεωρία

1 Η παραγωγή τριβής, η μείωση του θορύβου, η απορρόφηση της πηγής ήχου, η μείωση του χρόνου αντήχησης, ο περιορισμός του θορύβου στο εσωτερικό, η επίτευξη του ιδανικού αποτελέσματος της σίγασης.

5 Το χιόνι, εξακολουθεί να είναι όπως το σταμάτημα του νερού, επειδή το χιόνι είναι ελαφρύ, η φωνή του κτυπήματος όταν χτυπήσει την πτώση σε επαφή με το έδαφος για να απορροφηθεί από τις νιφάδες χιονιού στη μέση του χάσματος, και πολλά απορροφητικά λειτουργία υιοθετείται επίσης η αρχή του μαλακού πακέτου.

Δώσε προσοχή στο

1 Η επιφάνεια βάσης φύλλου πόρτας μαλακής τσάντας της επικάλυψης ελαίου κάτω δεν πρέπει να είναι μικρότερη από δύο λαβές και πρέπει να τοποθετούνται κλειδαριές.

2 Τα υφάσματα μαλακής συσκευασίας, το υλικό επένδυσης και το υλικό των συνόρων, το χρώμα, το πρότυπο, τα επίπεδα επιδόσεων καύσης και η περιεκτικότητα σε υγρασία της ξυλείας πρέπει να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις σχεδιασμού και τις σχετικές διατάξεις του ισχύοντος εθνικού προτύπου.

Hot Tags: άκαμπτα ακουστικά πάνελ Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική, εξατομικευμένες, καλύτερες τιμές, Ηνωμένο Βασίλειο
Συναφή προϊόντα
Αφήστε μήνυμα
Απορρήτου σας είναι σημαντική για μας - εμείς ποτέ δεν πουλάει ή να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας.